Worldwide Jellyweek 2012 uspel tudi v Ljubljani!

Zadnja dva tedna so se za nas res bliskovito minila. Priprave na lansiranje spletnega mesta le teden dni pred Jelly dogodkom ter vsa organizacija povezana z njim nam skorajda niso pustili dihati. Obenem je bilo ves čas prisotno malce nervoze kako boste ustvarjalci dogodek sprejeli, vam bo všeč, boste sploh želeli coworkati. 

Danes se lahko iskreno zahvalimo za vso podporo vseh vas, ki ste se dogodka udeležili in tistih, ki ste nas prek Facebooka, Twitterja in mailov podprli na daljavo. Posebna zahvala gre tudi simpatični ekipi Kina Šiška, ki nam je bila pripravljena odstopiti prostor, kljub temu, da jim v fazi dogovarjanja nismo mogli ničesar konkretnega pokazati ter zato, ker nas želijo podpirati tudi v prihodnje. Super ste!

O sami atmosferi na Jellyu sta že med samim potekom dogodka poročala ažurni Roni Kordiš na svojem blogu in Deja Crnović za siol.net. Oba sta v duhu coworkinga  svoje zapise sestavila že kar v Kinu Šiška in jih objavila še preden smo četrtkovo srečanje zaključili. Tudi ostali coworkerji niso prišli le kofetkat ali čajčkat, ampak so resnično delali. Namesto, da bomo vse dogajanje še enkrat obnavljali tukaj, vas vabimo, da si preberete kar Ronijeve in Dejine vtise. Tukaj pa za okus dodajamo še nekaj fotk, ki jih je posnel Peter Kuralt. Hvala tudi Maji Rebov za prijazno celostno grafično podobo in za pripravo vseh ostalih materialov.

Že samo statistike obiskanosti našega spletnega mesta, ki je danes staro rosnih 8 dni kažejo, da je coworking izredno zanimiv tudi za Slovence. Čeprav sami sebe radi označujemo kot nesodelovalen in zavisten narod, je četrtkova izkušnja ravno nasprotna. Vzdušje je bilo res pozitivno in sproščeno, kar so zaznali tudi naši mednarodni prijatelji, ki so vzporedno z nami Jellyi dogodke pripravljali in uspešno izvedli v kar 34 državah po svetu. Vsa ta podpora pa nam daje zagon, da že pripravljamo nadaljnje aktivnosti.

V tem tednu se je javilo že kar nekaj podjetij, ki imajo nekatere prostore, ki bi jih bile pripravljene nameniti coworkingu. Prav zato smo že v fazi priprave seznama, ki bo omogočal pregled nad tovrstno ponudbo v Sloveniji. Za februar že načrtujemo nadaljnje dogodke, podobne temu, ki se je odvil v četrtek. Zato vas vabimo, da nas spremljate na našem spletnem mestu ter na Facebooku in Twitterju, da boste o vsem dogajanju pravočasno obveščeni.

 

Torej WorldWide Jellyweek 2012 je uspel, a to je le začetek!

Nasvidenje do naslednjega coworkanja!