Poligon informativni dnevi in otvoritev

Z navdušenjem naznanjamo, da po več kot dveh letih truda s 17. februarjem uradno odpiramo 1. slovenski kreativni center Poligon.
Poligon združuje slovenske skupnosti, ki delujejo na področju kreativnih ekonomij, socialnega podjetništva in kulture. Te skupnosti so zrasle kot odgovor na gospodarsko krizo in z njo naraščajočo prekernostjo predvsem mladih profesionalcev.

Soustanovitelji Poligona so iniciative Slovenia Coworking, Slovenia Crowdfunding, Kreativna cona Šiška (Rompom) in Ljudje.si, ki so v dobrih dveh letih v razvoj coworking in crowdfunding kulture v Sloveniji vložile prek 5000 ur prostovoljnega dela.

Poligon je več kot le coworking prostor kjer si skupnost deli delavni prostor in opremo. V Poligonu bosta delovala dva specializirana laboratorija (Poligon Maker Lab in Crowdfunding Lab), zasnovali pa smo tudi vsebinske programe, ki so namenjeni skupnosti, da izpili svoja znanja in veščine, da se lahko nadalje profesionalno razvijajo.

Vabimo vas, da za več informacij kako se pridružite Poligon skupnosti ter kakšne programe snujemo, obiščite naše novo spletno mesto www.poligon.si in nam sledite na Facebooku.
https://www.facebook.com/PoligonCreativeCentre

V sredo, četrtek in petek pripravljamo informativne dneve na katerih si lahko ogledate prostor in pokramljate z ekipo o vseh vidikih delovanja Poligona. Več o dnevih odprtih vrat si lahko preberete tukaj: https://www.facebook.com/events/717868668247377/

Čisto poseben dan pa bo ponedeljek 17. februarja, ko bomo za vse Prebivalce, Prijatelje in Podpornike Poligona pripravili mini otvoritev . Prijazno vabljeni!